Thursday, October 14, 2010

::Thanx Awak.Saya Suke::


Assalamualaikum....
Pagi tadi saya memang dah plan nak pergi binding pastu pergi makan roti canai telur. Saya nak pergi sorang, tapi saje2 la tanya awak nak pergi ke tak. Awak cakap nak. Saya suka. Tapi rupanya ada udang disebalik mee sup. Awak suruh saya teman pergi pejabat pos. Cis! Tapi tak pe. Asalkan awak layan saya makan roti canai telur. Suke2!!

Bila balik rumah. Saya dapat message yang kelas pukul 4 cancel. Itu bermaksud, saya tak ada kelas langsung la hari ini. Saya cakap kat awak. Awak suka! Oh!Rupanya ada seekor udang lagi dalam mee sup. Awak nak ajak saya pergi tasik jalan2 sambil snap2 picture petang nanti. Saya malas nak pergi sebab panas. Tapi saya kasihan jugak kat awak. So saya pun pergi la.

Saya dah plan nak pakai tudung macam tepek2. Walaupun ada orang tak suka saya pakai macam tu dan dia panggil tudung leper tapi saya peduli apa! Saya dah tak ada kaitan dengan dia pun. Bluweekk! Time kat tasik awak snap picture saya sampai tergolek2. Habis gatal2 badan awak. Padan muka!haha Saya nak tolong snap picture awak tapi awak malu2 plak. Padahal saya la patut malu.=__=" Tapi bila dah start saya yang snap. Awak pun boleh tahan lupa diri ye!huhu

Balik rumah awak pos picture tu. Siap tulis pre-wedding saya. Hei! Saya rasa nak luku2 je kepala awak. Tapi saya pasrah..-____-" 



Photobucket
Awak snap banyak2 picture macam ni. Ingat tu kasut kawin ke!??huhu

Photobucket
Sempat lagi kan kita kaco couple lain!haha Awak la punya kerja!


Tapi..Picture ni paling best la
'

'

'

'

'

'

'

'

'

'
V


Photobucket
 Picture paling menawan tu. Julingan manja~~Ahakzzz~


Awak rasa saya romantik tak???
HAHAHAHA
\^___________^/


Pensil/Surat: Okeh!Dah dapat 3 tempat praktikal. Alhamdulillah. Tapi masih tunggu yang lain.Bukan tamak tapi i've own reason. 



10 comments:

avid gunner said...

doa2 la mintak gambar last ko tu x jadi internet meme..haha

fndrocka said...

Sivva suka cakap pusing

asna cute said...

alhamdulilah dah mula rasa bahagia hehe ;D

Husna Hadzarami said...

ehem. siapa 'awak' tu? :P

syaf said...

perghh die berdatin kat tasik shiot....romantik nyer die

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

✿ awakkkk....bila nak ambik pic dengan kak gebuss ni wak.....mentang2 awak dah wat pre wedding awal dari kak gebuss...awak lupakan kak gebuss yer....hehehhe

sweet n3 ni wak.....

saya said...

knp tak letak gambar kita, awk?

Wanie-san said...

avid gunner :
haha sengal la kau!tergoda x pic yg last tu?:p

fndrocka:
sivva mmg camtu.dh la ko xkasi alamt dia duk marah2..hoho

asna cute:
bahagia?mestila...hehehe

Husna Hadzarami:
nnt suatu masa akak akan tahu sapa tu 'awak'.hehe

syaf:
jeles kah!??hehe

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ :
akak gebus!!nnt kite pergi snap pic berdua ye!dting2 kat taman botani!wakakaka ala...nnt kak yanie wat la pre wedding yg gempak2!hehe

awak:
eh?awak baca blog saya ke??Ala~~~Malu la!=__="

Anonymous said...

Salam...nak tumpang blog utk promosi...thanks!! Sbg makluman..produk yg dipromosi ini adalah produk kesihatan...sesuai utk mengubati kencing manis.



Jana pendapatan RM4,500 sebulan dengan modal RM100.00. Jom click url ini http://www.osteen.com.my/?id=6

"PERCAYALAH...
Ianya Sangat Mudah dan Boleh Dimulakan Dari Rumah Atau Di Mana Sahaja...
SERTAI SEGERA!!.
Apa yang perlu anda lakukan hanyalah klik url ini sekarang http://www.osteen.com.my/?id=6
dan nikmati sebuah sistem perniagaan online yang dibangunkan untuk memaksimumkan keuntungan dan bekerja 24 jam sehari di mana sahaja anda berada!

Arief Arf said...

haha
julingan yang sungguh menawan.
X)