Thursday, August 26, 2010

::Alahai... Sian dia..::



Assalamualaikum Mina-san....
Hai Selamat Hari Raya...Eh...Silap2...hoho Sekarang ni tengah layan lagu raya.. Bestnyoooo...hihi Semangat nak balik beraya ni berkobar2... Pak cik aku siap call semalam suruh balik kampung kat Terengganu cuti nanti.. Jangan balik Johor.. Hehehe Mana boley... Nak tolong mak so kena balik Johor dlu.. Sehari before hari raya baru kami balik kampung ye Ayah De...hehe
Tengah pikir barang ape yang perlu di bawak balik.. Macam banyak.. Aduh... Tapi yang memeningkan kepala aku.. Ni ha... My lappy..<---Mau kena maki dengan rumate kalau diorg dengar aku panggil Lappy..Giler gediksss U!! wakaka Dah nak dekat 3bulan tak boleh nak tutup... [Skru dalam laptop aku patah.. Tu la ko wanie!Ganaz benor!=_="]

Photobucket
Nampak??Dah nak terbelah dua dah screen aku..huhu


Photobucket
Skru kat dalam dah terpatah..T_T


Photobucket

So..Aku tak boleh tutup la..Setiap hari kena biar bukak mcm ni je..kalau ada org nak turunkan screen laptop aku mesti aku dah terjerit2 tak nak kasi..hoho

Aku dah guna laptop ni dari Part 4 diploma.. Kira2 dalam 3tahun la dah guna.. Aku nak laptop Compaq.. Sebab nampak smart.. Tapi ayah aku belikan Acer.. Time tu plak memang ramai org pakai Acer.. Huhuhu [bersyukurla wei..demand2 pergi beli sendiri!] So, petang nanti kena pergi kedai laptop la..nak baiki..kalau tak macam mana mau bawak balik kampung???erkkkk..bengang2...mesti around RM100++..Melayang lagi money2!!!

Pensil/Surat: Esok merempit pergi Klang rumah pakcik...huhu


11 comments:

Faizal@PeJAY said...

beli laptop baru le.

fndrocka said...

sebelu. laptop aku arwah..dia jadi camni gaklah..takleh nk tutup.

@juera said...

ganas ngat mek nih..hehe..x leh repair ke tu?huhu

saya_arief said...

isk2..
sampai t'blah screen tu..
macam batu belah batu b'tangkup da.
ko buas sangat ea.

ber_u_wang said...

isi dalam karung kertas aje.. tak yah repair..jimat seratus

Aujinz said...

Ganeh la mung nie wanie-sang..

muahahhahaha..
lenkali tutup lappy supan supan macam ai tau..


keh keh keh..

[semenjak wanie-sang laporkan skru tue patah mase nak tutup lappy, saya tutup lappy dengan penuh lemah gemalai...wakakakka]

Ann said...

br je 3taun?? syg lah nk beli baru...

erine roslan said...

orang tutup laptop guna tangan, ko g gune kaki. tu pasal lah jadi gitu. wahahaha~

hans said...

laptop aku usia dia dah 4 tahun dah
nasib ok lagi

P/S : Dah 3 Kali Dah Macam Nih! Kalau Kali Ke-4 Macam Mana?

Arief Arf said...

haha acer memang selalu ade problem ngan takleh tutup..
cabut je la.
hahahahah

x)

syue said...

wanie, lg bape sem kt uitm tu?kl lg ber-sem sem better p suh pacik Ghani cari hat lain la.laptop barbie mainan Dhania nak?hoho