Tuesday, August 17, 2010

::Blur::


Assalamualaikum w.b.t.....
Hari ni hari blur seharian...Tak tahu la kenapa...Mungkin effect sebab ada test pukul 2 tadi. Owh..Sebut pasal test...Saya berjaya menjawab dengan CEMERLANG! GEMILANG! TERBILANG! Cepat2 say congrates to me....Keh keh keh <---Dush2..Penipu la ko Wanie! Test petang tadi bukan subject mathematic ye kawan2..Bukan subject kira2 tung tang tung tang guna calculator ye...Test petang tadi subject yang kena mengadap buku mulut sambil terkumat kamit menghafal...[TAKSUKEGILEMENGHAFAL!]Subject Islamic Banking Transaction..Motifkan aku ambil kos Mathematic tapi kena juga ambik subject business??Huhuhu WhatEver!

Pagi tadi macam biasa setiap hari Selasa aku akan pergi dan balik kelas dengan Kak Sha sebab dia tak ada transport. Kelas plak dekat luar kawasan UiTM. Otw balik, aku diam je time bawak moto.. Dah la bawak pelahan giler.. Kot2 kereta kat belakang dah maki2 aku... [Ah!Peduli ape aku!Aku bayar gak cukai jalan!:p] Kepala asyik melayang duk pikir macam2 benda. Sampaikan terlajak nak hantar Kak Sha. Kak Sha plak bila dah terlepas baru tepuk belakang aku!Terkejut aku! Nasib tak terjatuh moto.=_="

Di sebabkan petang tadi ada test..So malam tadi aku study la...[Konon study!KONON!] Nak dapat seru nak mandi dekat 15minutes gak... Pastu nak dapat seru nak study dekat 30minutes.. Tapi nak dapat seru online tak payah tunggu..Memang dah ado!Huhuhu Aleh2 dekat pukul 11pm baru la dapat seru nak bukak buku TAPI! bukak je buku baca dua baris terus ZzzzZZZzzz.. Aku memang dah agak..Kalau subject yang menghafal memang senang2 je dapat tido...Pastu tersedar cepat2 tukar posisi study takut t'tido balik...Aleh2 tak ada maknanya nak study.. Terus tido sampai sahur!Pas sahur baru start baca balik..Tu pun sejam je study..Pukul 7am tido sekejap pukul 7.30am bangun mamai pergi mandi..Ingat nak ponteng tapi pikir2 tak best plak ponteng kelas Math.Kalau kelas business tak pe gak...[Perghh...Subject pun ada discriminasi betul!Tak baek..Tak baek...Lalalala]

Petang ni bukan turn saya jadi ketua chef.. Saya jadi assistant je.. Kak Azira nak masak kari ayam + Roti jalan.. Eh..Roti Jala la ngok!huhu



Photobucket
First time lepak malam2 pukul 3pagi kat MCD. Before ni tak pernah keluar malam..Anak solehah...^^/v.. Rasa nak makan MCD la plak..huhu

Pensil/Surat: Best gak layan lagu omputih lame2 ni...I don't wanna know by Mario...Fav song time sekolah dlu.. huhu






9 comments:

ber_u_wang said...

sape tebar roti jala tu?

Mohd Hazri said...

roti jala tak payah tebar.. dia main pusing-pusing je >.<

Mimie.Candy Cane said...

ermmm...ermmmm sedapnye roti jala..ada tinggal utk kak mie sikit dok?nok wat sahur karang

fnd said...

aku tak suka matematik..tak suka..tak suka.huhu.

roti jala kalau cicaah dgn kuah durian..perghh...

Arief Arf said...

nak dapat seru untuk study memang susah, tapi benda lain takyah seru pun takpe..
hahahaha

X)

Faizal@PeJAY said...

dah pi kedai rm2 gtau yer

asna cute said...

Ape ponteng2. nak kena babab ek?. owh exm sgt menghantui kita la.. jom kita wat pesta tido hehe =)

Wanie-san said...

ber_u_wang :
mana ada org tebar roti jala uncle..hehehe


Mohd Hazri :
uncle beruwng tebar tau!ko jgn main2..hehehe kirai la org panggil!huhu

Mimie.Candy Cane:
mintok maaf byok2...tidak dapat ditinggalkan sebarang roti jala utk kak mie cyg...huhu

fnd:
hahahaha berbeza dgn aku..sepatutnye ko lelaki kena suke math...hehe
jgn disebut roti jala+kuah durian kebulur bleh aku..huhu

Arief Arf :
betul2!!pandai en arief..hehehe

Faizal@PeJAY:
bereh2!!hehehe

asna cute:
ha!tu la pasal!exam m'hntui diriku..huhu tapi ape bleh buat..huhu jom zzzz!!hehe

hans said...

hohoho
roti jala memang tak tebar..
pusing2 jer
hehehe

wah,sama lah dengan aku
kalau benda tu bosan baca baru sepatah dua dah ghaib
hahaha

P/S : Alhamdulillah! Sekarang Ada 4 Buffered Earning! Some Tips About How To Get BE From Nuffnang?