Friday, August 20, 2010

::Nama Mereka::


Assalamualaikum W.T.B...
Hehehehe sebenarnye nak menunggu azan Asar ni.. Pastu nak masak.. Hari ni kena masak lagi.. Menu petang ni Daging Black Paper, Kobis masak Lemak dan Samosa... Samosa first time buat.. So, tak tahu la jadi ke idak..huhu

Kesian kawan2 saya... Nama diorg sedap2 tapi saya tukar.. Masalahnya melekat plak tu.. Bantai orang lain pun panggil sama macam saya panggill...Huhu Cuba korang pikir dari nama NURAZEEEN macam mana boleh bertukar menjadi GED? Macam mana HUSNA bertukar menjadi CEN?hohoho Kesian kan? Siapa jadi rumate saya or kawan baik saya semua nya saya tukar...

Nurazreen-->Erin-->Rin-->Wiwi-->Gedik-->Ged...Hahaha Nampak tak betapa byk nama beliau.. Sekarang pakat panggil die GED!

Husna-->Ucena-->Ucen-->Cen... Saya start panggil Ucena pastu lame2 malas..Tu la jadi Cen..

Norazira-->Azira-->Jira-->Jir....hahaha Ni pun sama.. Malas nak panggil panjang2...

Byk lagi sebenarnye... Natasha jadi Taswa... Salwa jadi Cawa... Suraya jadi Tsutsu.. Norhanina jadi nyinya....Hahaha

Tapi LINI saya panggil SHARLINI!huhu Dari pendek kepada panjang..[Suka hati la....^_^]

Diorg ada gak nak panggil saya GIL.. Tapi tak melekat...Hahaha Tau apa tu GIL?? Tak nak bagitau..lalala


Pensil/Surat:Tak sabar nak balik rumah!!!



6 comments:

erine roslan said...

aku tak puas hati kenapa nama aku paling PANJANG skali yang kne transformasi. dush3....

by the way reader2 wanie-san sekalian, kitorang panggil die GIL a.k.a GILA. sbb die memang gile pun.

p/s: aku rase nak panggil ko PETIR. pastu singkatkn jadi PET. nak x?

ucena said...

kite tukar gak nme dye, tp agak mengambil masa utk sebut.. k*******g

& disebabkn kepanjangan itu, kte give up nk transform nme dye

fndrocka said...

ada kawan2 yg panggil aku fendi..dorg ringkasskan jadi fen.

yg slalu pggil aku pendi..tukar jadi pendrive.

Husna Hadzarami said...

heh heh.
comelnya husna jadi ucena.

aku tau dah, mesti GIL tu gila.
haha :D

masa belajar macam tu lah, sesedap rasa tukar nama orang, lepas tu jadi ikutan pulak tu heh heh :P

Mohd Hazri said...

Nama aku hazri. tapi masuk kat U diorang panggil aku pasum. pastu jadi som. pastu jadi sompa >.< pekehey!

Wanie-san said...

erine roslan:
eh..memang dah nama ko jadi g2...mana aku tahu..jgn salahkan aku yo..hohoho
Gedddddd..keh keh keh

Ucena:
hehehe ko tak punya ketabahan nak sebut nama pjg2...laen la aku...tabah je...lalalala

fndrocka :
best gak nama PENDRIVE!hahaha pandai kawan2 ko 2...:p

Husna Hadzarami :
cam budak2 je kan panggil ucena...leh panggil kak husna kepada kak ucena la...hehehe

Mohd Hazri :
nasib tak jadi SOMPAH!hehehe leh jadi maksudnya sampah o sumpah...hehehe