Wednesday, August 4, 2010

::Rasa nak Mengila!::



Nasib masalh diri dah selesai... Tak da la nak pening2 duk meroyan tiap2 hari... So sekarang malas nak pikiq ape2 lagi just nak concentrate study!! Arini set jam pukul 8.20am sebab kelas start pukul 9.30am..[Kelas ganti] Aleh2, bangun tido tengok ada message lecturer kasi cakap kelas CANCEL!Pergh!!!nak hepi ke sedih???sob sob sob <---Buat2 sedih...lalalala Ape lagi... Sambung tido la... Next kelas pukul 4.10pm..So...bangun lambat la tadi...

Petang tadi waktu hari panas bahang berpeluh bagai..[Shah Alam memang pencemaran udara yg TEROK!] tut tut dapat message kelas cancel lagi... Tapi esok ada test sampai chapter 4! Wei..Wei...Wei.... Fyi, lecturer tu sempat ajar aku 1chapter je..tu pun chapter 2 sebab die buat kelas ganti time aku ade kelas lain...Ya..ya...ya... Memang aku menumpang kelas dia..Tapi tidak kah beliau simpati terhadap diri ku???What i can do now!!??? So,, tonite kena study sendiri 3chapter..Nasib subject membaca..Leh la aku paksa rumate aku perah idea terangkan kat aku..huhuhu

Pensil/Surat:Nak study tak ada mood kalau dah panas giler ni!!



13 comments:

azzaliena suziantie said...

hyet kakak busuk :)

azzaliena suziantie said...

busuknyeee...

azzaliena suziantie said...

kakak ! rindu lah.nak duit...

azzaliena suziantie said...

kakak.belanje mcd lah

erine roslan said...

study dlm bathtub. ngeee

Aujinz said...

study sambil berFB..

huhuhuhu

zool said...

selamat berstudy

fndrocka.wordpress.com said...

Mengilai tu untuk apa...cara baru utk release tension ke

ber_u_wang said...

selamat berjaga malam....

@juera said...

kalau panas memang x leh nk uat kije..weh umah ak td x de letrik..giler baben tol..sib baik ujan wktu pg..x de la panas sgt..huhu

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

mengilailah aku nak rakam buat ringing tone

fndrcka said...

Damn..aku salah baca...aku ingtkan mengilai..rupanya mengila!

~ceRRy beRRy~ said...

selamat study!
wanie boleyyyy punye! =)))