Monday, August 23, 2010

::Kedekutnyaaa::


Assalamualaikum...
Hari ini dah lepas seksa sikit..Esok ada presentation Islamic Banking pastu boleh relax2 goyang kaki sampai raya... Heaven nye...Hehehehe

Tadi pergi kelas basah kuyup! Pakai baju hujan pun still basah giler2 sebab hujan nye lebat yang teramat lebat! Gigih aku pergi ke kelas walaupun hujan.. Pelajar cemerlang betul! <--Eh?Yela tu.. Kalau tak ada presentation tak ada makna ko pergi kelas time hujan2 wanie oii...=_="

Aku ni bab shopping memang giler la.. Tapi benda dua ni dah lama rosak tapi aku still tak beli2 lagi yang baru.. Tetap nak tunggu habis degree gak...

Photobucket
Pencil box anok sapo la ni....Huhuhu Ni pencil box aku la.. Dah tak boleh nak zip.. Gigih dari sem lepas zip dengan berhati2.. Tapi sem ni dah tak boleh zip langsung dah... Wa.... Tak nak cari pencil box baru!!! Memory siot pencil box ni... Dah dekat 7tahun aku guna pencil box ni.. Dari awal FORM 4 sampai la sekarang! Lame tak?? Ayah aku kasi..Tengok!Betapa cermatnye aku guna! [Bluweekkk!] Sebenarnye aku susah nak jumpe pencil box yang kecil macam ni.. Aku tak suka pencil box besar2... Dah banyak kali cari yang baru tapi semua yang ada, yang besar2 gedabak! Aku ada pencil box laen..Tapi sebab besar aku still guna yang ni gak walaupun dah tak boleh zip..Huhuhu


Photobucket
Ha! Ni beg kuliah aku! Sem ni mentang2 dah tau last sem, dia buat perangai da.... Dah koyak lapisan luar nye...

Photobucket
Yang laen masih elok! Tak ada rosak langsung! Zip pun elok lagi! Aku suke giler beg ni! Mak aku hadiah kan... Mak aku bagi masa awal masuk degree sebab mak aku risau aku pakai beg tepi time bawak moto.. Skuter mana ada bakul.. So, mak pilihkan beg ni untuk aku... Giler suke! Ramai gak tanya beli kat mana.. Diorg cari tak jumpe...hehehe Harga pun boleh tahan.. Tapi sekarang dah koyak!! Sedihh.. Dah nampak cacat walaupun yang laen masih elok.. Color beg ni pu dah pudar.. Berpanas berhujan sesama dengan aku..Tu la aku rasa jadi macam tu... Mak siap pesan time bagi aku beg ni.."Gune beg ni sampai habis belajo.. Jangan nak sibok beli beg lagi pasni!" hehehe tengok!Aku guna sampai dah nak bis belajor lagi ni! Kagum tak mak!?? ^_~ [Sambil kenyit mata]..


Pensil/Surat:Tak ada entry makan2 da~~Hahaha


17 comments:

Ann said...

sentimental value tu yg mahal...syg nk buang wpun dh rosak...lg2 kalo mak ayah yg beri

Frodo Baggins said...

>>____<<

perghhhhh
koyak rabak pun tetap kan??
motippp?? student cemerlang arr tu.

aku pokes meja nun ..

w-whale
x-xmas santa clos

@juera said...

kodokutnya ang nie..ekeke...

p/s: hadiah dr seseorg itu amat bernilai kan...^__^

FzaIbrahim said...

ni baru betul dgn ckp mak ayah ni! =)

~ceRRy beRRy~ said...

bagusnyaaaa....

ni bukan kedekut...
tp penyayang~
bagus!

iera said...

bgos2...ni mesti ank ksygn mak ayh kan... Sentimental value tu Wanie...Guna la selagi blh gne. Nnt klu xleh gne sgt2 pon jgn buang. Simpan wat koleksi

Mohd Hazri said...

barang yang elok jangan dibuang. kalau dibuang usah dikenang :p

ber_u_wang said...

abis aje belajar terus buang tak yah bawak balik kampung ..

Faizal@PeJAY said...

siannya time2 nak raya le bnyak yg rosak

Arief Arf said...

rajin betul ni sampai beg tekoyak, pencil case pun xleh zip.
senang je,
pegi klas bawak fail ngan pen sebatang.
senang cite.
wahahahaha

h a n i e said...

pencil case kecik...tp sumbat mcm2..mn la tak jelabak..

beg tu..tang koyak cover la dgn buttons ke..setel masalah..

hahahahah

kodok hijau the ghost writer said...

bahil binti kedekut dia ni hahaha

Husna Hadzarami said...

wahh. bagusnya!
pandai appreciate barang pemberian orang.
takpe, pakailah selagi boleh pakai ok..
mesti bangga mak ayah kau tengok :D

Amni said...

jap, ada gambar ke? nape saya tak dapat tengok pun? haiyaa...

fndrocka said...

kalau tipikal perenpuan dia akan tukar2...kau ni kiranya rare lah gak..mcm bekas pensel u jugak

kata hati bukan kata mulut said...

dulu time skola bubuh alat tulis dalam plastik je..langsung takde poncil case

Arifah said...

wah...kagum2! kalau akak, jenis cepat boring. pakai 2,3 bulan mulalah gatal tgn nak cari yang lain KECUALI KALAU TENGAH POKAI. :). nanti wanie letak la dalam frame..hehhe...