Tuesday, August 24, 2010

::Nak percaya ke tak::



Assalamualaikum Mina-san...
Hari ni kena buat resume..Esok lecturer Latihan Industry nak check.. Dah siap buat just nak edit2 sikit2 lagi.. Jenuh gak nak bukak semua sijil2 perkahwinan...Opss... Sijil keaktifan ketika diploma dulu.. Time degree ni ade la 2,3 activities je aku join...Huhuhu

Pastu aku pernah join jadi PEMBANCI before masuk degree.. Lecturer time diploma aku offer.. 2 weeks kerja banci aku boleh dapat RM1000++.. Masyuk giler... Rasa jadi org kaya jap..keh keh keh Ni nak tulis dalam resume yang aku pernah kerja pembanci.. Tapi tak tahu plak pembanci in english apa.. Tanya SI GED yg terer english pun die tak sure ape... Tanya Kak Mie yang memang english gempak pun jawapan die still sama macam GED kasi... Aleh2 aku teringat adik aku yang memang duk speaking je dekat U die.. Dia bagitahu pembanci tu

ENUMERATORS

Aku kureng percaya dia sikit... Dah la macam ala2 robot je jawapannya ... Huhuhu Dia selalu kena kan aku!So kena hati2 la sikit... Aku pun msg kawan aku yang ambik Pure English kat UPM... Jawapan dia sama mcm adik aku tu, Enumerators... Owh... Boleh percaya la cakap adik aku tu..hehe =_=" Bonget!

Photobucket
Geng2 banci area JOHOR..^_^ Sangat kamceng! Budak2 laki yang otak giler2 dan sempoi...

Photobucket
Bila malam je.. Mesti nak makan besar... Duit berkepuk2 dalam poket..hehehe

Photobucket
Makan2 lagi!!!Best!!!


Pensil/Surat: Bestnye layan lagu raya.. Tak sabar nak rayooo!!![mcm budak2 la plak..]


11 comments:

saya_arief said...

ramai gak geng banci ni..
leh lawan geng bedak sejuk ni..
;p

jee yunus said...

wanie..menu hari nie masak ape...

Aujinz said...

kalau wanie-sang yang datang nak banci saye.. saya siap buatkan air ngan spaghetti lagi..

wahahahahha...

Ann said...

syok ar penah jd pmbanci....at least dpt gak rasa

aZLiNa aZiZ said...

Wanie, tetiba rasa nak jadi pembanci ni. Hehehe. Rasanya cam kenal one of aweks dalam pic kamu tu. Tak silap Aishah Ahdin, my ex-classmate masa form 5 kat SMK Dato' Onn. If tak silap la. Ai kan orang BP. Heheh.

Nak tambah duit raya, jom la join contest Raya Meletops di blog saya ;p

fndrocka said...

tapi aku tahu pembanci dlm bhasa rusia...vlodstor't..

asna cute said...

bagus2. ada pengalaman bkerja. lepas abis degree ley la masuk keja jd pembanci hehe =)) gaji masyuk!

Husna Hadzarami said...

jadi pembanci ni yg pergi rumah ke rumah tu ke?
wanie dapat area mana masa tu?
best ke kerja dia?
gaji best tak?

(tanya byk2 nampak gaya mcm nak tukar kerja je, huhu)

hans said...

wah
masyuk juga kerja banci yer
yes
member aku ada sorang
suruh la dia belanja nanti
hohoho

P/S : Digi Sayang Aku Agaknya! Hahaha

Wanie-san said...

saya_arief :
memang la ramai...area terengganu lg ramai..huhu geng bedak sejuk ak je ahli nyo..hoho

jee yunus:
hahaha menu smlm masak sotong kunyit n sayur petola...hihi

Aujinz :
wa...bestnye!!!
name en aujinz tak habaq awl2..!!!hehe

Ann :
syok time dpt duit..tp time koje..perghhh...org cerah boleh jadi gelap!hehe

aZLiNa aZiZ :
hahahaha nape xmohon jadi pembanci ari tu??ow...betul la tu...aisyah..die org BP pastu ambik degree biology..kecik dunia ni kan??:)

fndrocka:
ah!ko kencing aku kan???huhu

asna cute:
xmoh keje banci!muke gelap giler nanti!hahaha
baek koje laen..hehehe

Husna Hadzarami:
gaji die yg best kak husna...
makan ,tempat tinggal, transport semua free mree tau!hehehehe
xpyh ngade2 nak tukar koje!!dish2!!hehe

hans:
mmg masyk wei!
paw dia habis2an!!hehe

Anonymous said...

Azlina Aziz: betol.. aisah ahdin. dak dato' onn, BP.. ekeke